2 Mayıs 2016 Pazartesi

Kurumsal seo danismanligi

Kurumsal seo danışmanlığı

Hoşgeldiniz, DWT kurumsal seo çalışmaları firmamız size en güvenilir ve sonuca ulaştırıcı seo hizmetini sunmaktadır. Google’da şirketiniz ilk sayfalarda yer almıyorsa ciddi bir müşteri potansiyelini rakiplerinize kaptırıyorsunuz anlamına gelmektedir.

Kurumsal Seo aslında çok müthiş bir fırsat sunuyor sizin gibi kurumlara. Google’ın dünyada tanınırlığı ve ürünlerinin popülerliği itibariyle artık potansiyel müşterileriniz Google vasıtası ile hizmet alacağı şirketleri seçiyor. Buna bir de mobil telefonlarla yapılan aramalar da eklenince seo danışmanlığının ve sitenizi Google’a göre optimize etmenin ne kadar önemli olabileceği gayet açıktır. Kurumsal seo sayesinde satışlarını kat kat arttıran firmalar olduğu gibi, bu fırsatı kullanamayan bir sürü firmada vardır. Eğer sizde bu olanakdan yararlanmak isterseniz doğru yerdesiniz.

Google’ın aslında istediği kurumsal seo hizmetleri sayesinde sitenizi ziyaretçiler için en olumlu hale getirmenizdir. Google sizi aramalarında ilk sırada çıkarsa fakat ziyaretçiler istediği içeriğe ulaşamasa, bu çok büyük bir hayal kırıklığı olur. Eskiden spam dediğimiz yanlış tekniklerle bu çalışmalar yapıldı ve bu yolda giden çoğu site ban yedi. Google’da üst sıralarda yer almak için seo uzmanı olmak lazım. 200 üzerinde kritere bakarak karar veren Google’ı anlamak çok da kolay değil. İşte bu noktada DWT gibi kurumsal seo danışmanı ile çalışmak önemli oluyor. Birçok sitedeki çalışmalarla, sebep sonuç ilişkilerini inceleyerek, İstanbul merkezimizden Seo ile ilgili en son yenilikleri takip ederek ve hep güncel kalarak siteniz için bir doktorun yazdığı gibi bir reçete yazıyor, plan çıkarıyor ve kurumsal seo hizmetimize başlıyoruz.

SEO yapmak istediğiniz sitenin ve kelimelerin ayrıntılarını, SEO potansiyel getirisini ve hedeflerinizi konuşup bir yol haritası çizmek için bizi 0212 664 55 32 veya 0531 500 95 44 numaralı telefondan arayın veya eposta yollayın. Bu büyük SEO danışmanlığı fırsatından yararlanmak için ilk adımı şimdi atın. Hayatta büyük başarılar küçük adımlarla başlar ve fırsatları dört elle yakalamakla devam eder.

Kurumsal seo danışmanlığı konusunda neden biz?

SEO Alanında Başarılıyız
Özel web, Doğru web gibi rekabetçi kelimelerde ilk sayfadayız. Kendimizi çıkardığımız gibi sizi de ilk sayfaya çıkarabiliriz.

Yükselme Garantisi
Seo aylık yapılan bir çalışmadır. Hedefimiz sizi 3 ila 6 ay arasında ilk sayfaya çıkartmaktır.

Dünya Çapında SEO
SEO alanında dünyadaki tüm gelişmelere hakimiz ve bilgi bakımından hep en ilerideyiz.

Geniş Hizmet Yelpazesi
Müşterilerimize birçok hizmet sunabilmekteyiz: Arama motoru optimizasyonu, Şehir Bazlı Lokal SEO Danışmanlığı, Sosyal Medya, Websitesi Tasarımı vb.

Kurumsal Web Hizmetlerimiz

Arama Motoru Optimizasyonu
Site içi ve dışı çalışmalar ve güvenli tekniklerle sizi Google ve diğer arama motorlarında en üst sıralara çıkarıp sitenize gelen müşteri sayısını arttırıyoruz.

Lokal SEO
Şehir veya ilçe bazlı yaptığımız bu çalışma sayesinde belli bir bölgede ürün veya hizmet arayan müşteriler rakipleriniz yerine size ulaşacak

Jet SEO
Sitenizi Google'da en hızlı şekilde index alacak bir alt yapıyla donatıyoruz

Video SEO
Sizinle beraber çalışıp video’nuzu hazırlıyoruz ve bu video’yu YouTube ve Google’da üst sıralara çıkarıyoruz. Bu sayede siteniz daha çok ziyaretçi kazanıyor ve müşterileriniz sizi daha iyi tanıyor

Web Tasarım SEO
Arama motoru uyumlu, müşteri odaklı, çekici web tasarımı yapıyoruz.

Sosyal Medya Danışmanlığı
İçeriği zengin, müşteri kitlenize hitab eden sosyal medya hesapları açıyoruz ve bu siteleri arama motorlarında üst sıralara çıkartıyoruz.

Kurumsal SEO çalışmalarının fiyatı nedir ve ne kadar sürede sonuç alabilirim?

Bu esasen birçok kritere bağlı olarak değişen bir konudur. Aramada üst sırada olmak istediğiniz kelimelerin aylık aranma oranlarına, rekabet oranına ve sitenizin şu anki yaşı ve güvenilirliğine bağlıdır.

Sattığınız ürün veya hizmetin fiyatı da rekabeti etkilediği için kurumsal seo için yapılması gereken yatırımı etkiler. Fiyatı 500-700 bin dolar olan bir rüzgar tribünü satmak veya ameliyat başı 10 bin TL olan bir cerrahi operasyon hizmeti satmak istiyorsanız bunun için rekabet yüksek olacaktır ve ilk sıralara çıkmak için yapılması gereken site içi ve dışı yatırımlar, yani kurumsal seo danışmanlık ücreti daha yüksek olacaktır.

Sonuçta, Kurumsal SEO hizmeti geri dönüşü yüksek olan bir yatırım olmalıdır. Size yeni müşteri ve satışlarla yapmış olduğunuz danışmanlık harcamalarını kat kat geri döndürebilmelidir.

Doğru Web Tasarım, Web Yazılım ve SEO Hizmetleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder