4 Mayıs 2016 Çarşamba

Kaliteli Web Tasarimi

Doğru Web Tasarımı

Doğru web tasarım olarak İstanbul ofisimizde Zeytinburnu İstanbul başta olmak üzere özel web tasarımı hizmeti vermekteyiz. Ayrıca web yazılım ve seo hizmetleri de vermekteyiz.

Doğru Web Tasarımı Nedir?

Doğru Web Tasarımı standartların üzerinde, sizler için en iyi özellikleri geliştirdiğimiz hizmettir. Bir web sitesi üretirken site üzerinden amaçlanan hedefin iyice araştırılması ve amaca uygun bir yazılım ve tasarımın geliştirilmesi son derece önemli bir husustur. Doğru Web Tasarımı, domainiyle, hostingiyle, web programıyla bir bütün olmalı ve verilecek içeriğe göre seçilmelidir. Örnek olarak alan adı seçilirken seo uyumlu olmasına çok dikkat edilmeli aksi taktirde ileriye dönük çok fazla seo fiyatları çıkacaktır. Web programın seo uyumlu olmaması halinde siteniz olduğu yerde kalacak ve arama motorları tarafından görülemeyecektir.

Özel Web Tasarımı İçin Nelere Dikkat Ediyoruz?

Doğru Web Tasarım için yukarıda saydığımız en önemli işlemlere ek olarak;

  • Responsive tasarım olmasına ( pc, tablet ve telefon uyumlu omasına )
  • Site içi seo uygulamasının olmasına ( site içi seo her eklediğiniz konunun otomatik olarak arama motorları tarafından görülmesini sağlar )
  • Tüm modern tarayıcılara uyumlu olmasına ve hatasız çalışmasına ( internet explorer, google chrome, mozilla firefox, yandex vs. )

bu özellikler olmazsa olmazımızdır. Bunların dışında sürekli kendimizi yeni bilgilerle geliştiriyoruz. Sizde kaliteli bir hizmet almak isterseniz bizimle iletişime geçin. İstanbul web tasarım firması olarak size en iyi ve uygun teklifi sunalım.

Doğru Bilişim

0212 664 55 32

0531 500 95 44

Çırpıcı mah. 1. Taşocağı sok. No:70/B

Zeytinburnu / İST

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder