26 Haziran 2016 Pazar

Kurumsal web tasarimin size katacagi deger

Merhaba bu dersimizde kurumsal web tasarımın şirketinize katacağı değerden bahsedeceğim.

Kurumsal web tasarımı neden önemlidir?

Kurumsal web tasarımı firma bakımından çok önemlidir. Çünkü müşterileriniz sizi web sitenizden bulacak ve iş yapıp yapmayacağını düşünecektir. Gelişigüzel tasarlanmış, hazırda olan web tasarımlar firmanızın kurumsal kimliğini yansıtmayacak ve sizi rakiplerinizden ayrı bir konuma yükseltmeyecektir.

İlk etapta bilinmelidir ki kurumsal web tasarımını, kurumsal web tasarım firmaları yapar. Bu sebeple ilk yapmamız gereken kurumsal bir web tasarım firması ile görüşmek olacaktır. Doğru web tasarım hizmetleri olarak kurumsal web tasarım,web yazılım, seo hizmetleri vermekteyiz.

Şimdi asıl sorunun cevabına gelecek olursak;
Seo çalışması yapılmış kurumsal web tasarım size müşteri veya kullanıcı olarak dönüş yapacaktır. Bunların yanısıra bilgisayar tablet ve telefon uyumlu olan web tasarımlar sitenizi her çeşit bilgisayardan ulaşılabilir hale getirecektir. Kurumsal web sitesinin neden lazım olduğunu açıkladıktan sonra bu hizmetleri alırken nelere dikkat göstermemiz gerektiğini açıklayalım.

Yukarıda da açıkladığım gibi kurumsal web tasarımını, kurumsal web tasarım firmaları tarafından yapılır. Web tasarım firması seçerken bölgenize yakın olan firmaları tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Örneğin biz İstanbul web tasarım firması olarak İstanbul ve çevresine daha rahat hizmet veriyoruz.

Dikkatle üzerinde durmamız gereken bir diğer konu kurumsal sitelerin mutlaka dinamik bir yapıya sahip olmaları gerekmektedir. Çünkü dataların anlık değişebilmesi gerekmektedir. Ayrıca yeni konuları eklemek kolay ve zahmetsiz olmalıdır. Bunun için kurumsal web sitelerin mutlaka dinamik, yani admin paneli olan web siteleri olmaları gerekmektedir.

Kurumsal web tasarımı yaptıran çoğu firma seo hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığı için web sitesi yaptırırken seo uyumlu olmasına özen göstermemektedir. Bu yüzden site tasarımı mükemmel olsa dahi rakiplerinin hep bir adım gerisinde kalırlar. Biz doğru web tasarım olarak kurumsal web tasarım yanında kurumsal seo çalışmasınında yaptırılması gerektiğini belirtiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder